Leasing

SEIN huurt 380 m² kantoorruimte en 9 parkeerplaatsen in kantoorgebouw aan de Euclideslaan 151 te Utrecht

Stichting SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland) heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor 380 m² kantoorruimte en 9 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw aan de Euclideslaan 151 in Utrecht. SEIN is gespecialiseerd in epilepsiezorg en biedt naast medische behandelingen ook zorg op het gebied van wonen, werken en leren voor mensen met epilepsie.

Het kantoorgebouw aan de Euclideslaan 151, gelegen op het goed bereikbare kantorenpark Rijnsweerd, is door deze transactie grotendeels verhuurd, met nog enkele kantoorruimtes beschikbaar met een eigen dakterras. Naast SEIN behoren ook andere zorggerelateerde organisaties tot de huurders, wat de locatie aantrekkelijk maakt voor bedrijven in de zorg- en welzijnssector. Het moderne gebouw beschikt over ruime parkeergelegenheid, uitstekende verbindingen met de A28 en A27, ligt op korte afstand van het bruisende centrum van Utrecht en heeft een energielabel A.

De verhuurtransactie is tot stand gebracht door CBRE, die namens de verhuurder optrad, in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. APF International trad op als asset manager namens gebouweigenaar Fotex.


APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

English

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

English

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

English