Leasing

Cronos Nederland nieuwe huurder in gebouw Lighthouse op District West

Cronos Nederland, een incubator en accelerator voor IT ondernemingen, heeft voor haar dochteronderneming Inkubis een huurovereenkomst getekend voor ruim 500 m² in het nieuwe kantoorgebouw Lighthouse. Het gebouw bevindt zich op de nieuwe ESG gebiedsontwikkeling ‘District West’ in Amsterdam Sloterdijk, op loopafstand van het station. 


Naast de duurzaamheid is het ‘District West community management’ een belangrijke reden voor Cronos Nederland om voor Lighthouse te kiezen. Door het actief faciliteren van ontmoetingen worden verbinding en kennisuitwisseling gestimuleerd. Dat ondersteunt het doel om innovatie te stimuleren en bedrijven sneller en duurzaam te laten groeien.


District West is de locatie waar grijs en industrieel plaatsmaken voor groen en creatief, en waar ambitie en inspiratie samenkomen in een levendige, stedelijke werkomgeving. Het kantoorgebouw Lighthouse heeft een grondige transformatie ondergaan naar een multi-tenant gebouw van ca. 13.000 m² met uitgebreide faciliteiten en een sterke nadruk op duurzaamheid en het well-being van de gebruikers. Dit komt niet alleen terug in het gebouw zelf (energielabel A+++, Breeam Very Good, ESG convenant en het gebruik van slimme technologie om o.a. het energiegebruik te verminderen), maar ook in de aanwezigheid van on-site community management. Al deze voorzieningen dragen samen bij aan het creëren van een prettige werkomgeving en een gemeenschapsgevoel tussen de verschillende gebruikers. Dit is de nieuwe standaard waar District West voor staat. Dat sluit naadloos aan bij de ondersteuning die Cronos aan organisaties biedt met betrekking tot de verplichte, jaarlijkse duurzaamheidsrapportages (lees hierover meer op: www.cronos.nl).


Verhuurder APF werd bij deze transactie geadviseerd door DRS in collegiale samenwerking met CBRE en Colliers. 


Nieuwsgierig geworden naar District West en wil je meer te weten komen? Op de website vind je meer informatie over het gebied en het gebouw: www.districtwestamsterdam.nl

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

English

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

English

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

English