Acquisition

Warehouse: Het volgende iconische gebouw in District West

Na de voltooiing van Lighthouse kondigt APF International met enthousiasme de ontwikkeling aan van het derde gebouw op de ESG-campus ‘District West’ in Sloterdijk: Warehouse.

Deze voormalige drukkerij, gelegen in het hart van District West, wordt getransformeerd tot een one-of-a-kind, Paris Proof kantoorgebouw van meer dan 10.500 m² vvo. De circulaire transformatie behoudt het industriële karakter en creëert een buitengewone en inspirerende werkomgeving.

Warehouse biedt open vloeren tot wel 4.000 m² vvo, indrukwekkende plafondhoogtes tot 6 meter en een imposante entree met groene atria en diverse faciliteiten.

Bij oplevering zal het gebouw zijn uitgerust met het geavanceerde bGrid smart building technology systeem, beschikt het over een A++++ energielabel en is het gecertificeerd met BREEAM Excellent.

De bouw is reeds gestart en de oplevering staat gepland voor Q1 2026.

Belangrijkste kenmerken van Warehouse:
- Paris Proof
- All-electric
- WKO-systeem
- BREEAM Excellent
- A++++ Energielabel
- bGrid Smart Building Technology
- Grote, open vloeren
- Plafondhoogtes van 4 tot 6 meter
- LED-plafondverlichting

De transformatie van Warehouse is ontworpen door WOMO Architects en Moss Amsterdam. Het bouwteam bestaat uit Plan Bee, Totaal Techniek Groep, Nivab en CBB.

Voor meer informatie, bezoek onze website of neem contact op met onze vastgoedpartners CBRE, Van Dijk & Ten Cate, of DRS Makelaars om een bezichtiging op locatie te plannen.


APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

Nederlands

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

Nederlands

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

Nederlands