Leasing

Kantoorruimte gelegen op de begane grond aan het Stadhuisplein 70A te Gorinchem succesvol verhuurd

Namens APF International hebben Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting en Strijbosch Thunnissen Makelaars de kantoorruimte gelegen op de begane grond met bijbehorende parkeerplaatsen succesvol verhuurd aan Van Iersel B.V. De nieuwe huurder zal zich in de loop van juli 2024 op deze nieuwe locatie vestigen. Van Iersel B.V. is een organisatie werkzaam in de geveltechniek en is producent van aluminium en stalen ramen en deuren.


Na deze succesvolle transactie blijft er nog zo’n 2.515 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur, verdeeld over drie verdiepingen. Deelverhuur is mogelijk vanaf 165 m² v.v.o. De kantoorruimte zal op maat worden afgebouwd voor huurder en voorzien van LED verlichting. Het kantoorgebouw bevindt zich aan het begin van het kantorenpark Schelluinsestraat, direct tegenover het Stadhuis van de gemeente Gorinchem, ook wel bekend als kantorenpark Stadhuisplein.


We feliciteren alle betrokken partijen met deze geslaagde transactie en wensen Van Iersel B.V. veel succes op hun nieuwe kantoorlocatie!


Ook geïnteresseerd om te huren op deze locatie? Neem dan contact op met  Sjoerd Heusinkveld van Strijbosch Thunnissen Makelaars of  Chantal van der Bij van Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting.

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

Nederlands

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

Nederlands

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

Nederlands