Transformation

Het laatste appartement in The Harbour House in de verkoop!

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat er nog maar één appartement in The Harbour House beschikbaar is. De transformatie van een oud kantoorpand naar 142 luxe en duurzame appartementen is een groot succes gebleken. Door de prachtige glooiende gevels met stoere, hangende balkons is een fris nieuw woongebouw ontstaan. In het gebouw zijn niet alleen luxe afgewerkte appartementen en algemene ruimten gecreëerd, er is ook veel aandacht besteed aan duurzaamheid en biodiversiteit. Met goede isolatie en het Vaanster EQ-w systeem zijn A++ labels gerealiseerd.

Met de realisatie van The Harbour House hebben we als pionier een belangrijke bijdrage geleverd aan de start van de revitalisering van het Havenkwartier in Rijswijk. Maar veel belangrijker nog: in deze tijd waarin woningbouw moeizaam van de grond komt zijn we al in staat geweest om ruim 200 woningzoekenden blij te kunnen maken met een eigen en duurzaam koopappartement, waarvan ook nog eens ruim 90% binnen de NHG-grens valt.

Voor de succesvolle verkoop van deze appartementen is Uppmärk aangesteld als projectmakelaar. Geïnteresseerde partijen voor deze allerlaatste woning kunnen rechtstreeks contact opnemen met Uppmärk voor meer informatie.

Vrijdag 4 oktober kijkdag!
Aanstaande vrijdag wordt het laatste appartement bovendien opengesteld voor bezichtigingen. Dit is de laatste kans om deel uit te maken van dit prestigieuze project. Neem voor verdere details contact op met Uppmärk of bezoek www.theharbourhouse.nl.

The Harbour House is een ontwikkeling van APF International in samenwerking met Verdon Capital en Veluwezoom Verkerk Bouw.

APF International (her)ontwikkelt en investeert in eigentijds vastgoed. Met gedurfde aanpak en vernieuwende concepten realiseren wij duurzame maar ook betaalbare (woon)projecten.

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

Nederlands

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

Nederlands

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

Nederlands