Leasing

Kantoorruimte gelegen op de vierde verdieping aan het Stadhuisplein 70A te Gorinchem is succesvol verhuurd

Namens APF International hebben Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting en Strijbosch Thunnissen Makelaars de kantoorruimte gelegen op de vierde verdieping met bijbehorende parkeerplaatsen succesvol verhuurd aan PEERpoint. De nieuwe huurder zal zich vanaf 1 juni 2024 op deze nieuwe locatie vestigen. PEERpoint is een organisatie dat focust op de geestelijke gezondheidszorg en biedt een breed scala aan herstel bevorderende activiteiten zoals trainingen, workshops en supportgroepen.

Na deze succesvolle transactie blijft er nog zo’n 2.638 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur, verdeeld over drie verdiepingen. Deelverhuur is mogelijk vanaf 123 m² v.v.o. De kantoorruimte zal op maat worden afgebouwd voor huurder en voorzien van LED verlichting. Het kantoorgebouw bevindt zich aan het begin van het kantorenpark Schelluinsestraat, direct tegenover het Stadhuis van de gemeente Gorinchem, ook wel bekend als kantorenpark Stadhuisplein.

We feliciteren alle betrokken partijen met deze geslaagde transactie en wensen PEERpoint veel succes op hun nieuwe locatie!

Ook geïnteresseerd om te huren op deze locatie? Neem dan contact op met Sophie van Loon van Strijbosch Thunnissen Makelaars of Chantal van der Bij van Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting.

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

English

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

English

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

English