Acquisition

APF International koopt kantoorgebouw White Point in Amsterdam-Zuidoost

APF International heeft ten behoeve van Vastgoed CV APF XXI het kantoorgebouw White Point gelegen aan de Laarderhoogtweg 25 te Amsterdam-Zuidoost gekocht. Het gebouw van ruim 11.000 m² (v.v.o.) is volledig verhuurd aan meerdere huurders die al lange tijd zijn gevestigd op deze locatie. Tot de aankoop behoort ook het naastgelegen parkeerterrein met 253 parkeerplaatsen.

Matthijs Bakker (Managing Director van APF International): “White Point is onderdeel van de indrukwekkende transformatie die Amsterdam-Zuidoost momenteel ondergaat. Wij geloven in opkomende stadswijken waarin wonen, werken en voorzieningen samenkomen. Doorslaggevend voor de aankoop waren daarnaast de uitstekende (zicht)locatie, de huurdersmix, de ruime parkeernorm en de bereikbaarheid van het gebouw. White Point is uitermate geschikt voor een verdere verduurzamingsslag welke de komende jaren tot een duurzaam rendement voor onze beleggers zal leiden; voor ons belangrijke kernwaarden bij een investering. APF International is voornemens om de komende tijd meer aankopen te doen voor zogenoemde High Net Worth Individuals.”

Het eigen vermogen is in samenwerking met Reyersen van Buuren Vastgoedbeleggingen bijeengebracht. Rabobank is financieringspartner.

APF International werd juridisch bijgestaan door Albers en van Tienen notarissen en technisch door Nivab Vastgoed Advies. Verkoper werd commercieel geadviseerd door JLL en juridisch door NautaDutilh.

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

English

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

English

APF International B.V.
Sarphatikade 13
1017WV Amsterdam, Nederland

English